Allt inför skolstarten finns på disney store

Alltså om det finns någon affär jag gärna hade velat arbeta i så är det disney store. Vi besökte den i våras på mall of scandinavia. Jag var helt exalterad och längtar tills jag får ta med mig H dit. Jag hade faktiskt ingen aning om att disney store även fanns på nätet förän jag av en slump halka in där i morse. Det är såklart inte samma känsla, men det finns verkligen så mycket som jag själv hade velat ha. Jag satt och skrollade igenom deras sida och kom till skolstart sidan, vilken dröm för disney älskare 😀 Nu börjar inte H skolan förän nästa år, men för er som har ett barn som skall börja skolan måste jag tipsa om deras skolstart sida 😀 De har verkligen allt och till bra priser 🙂

Skärmavbild 2016-07-28 kl. 19.35.54

Ni hittar disney store HÄR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *