Tävla och vinn testvinnaren iZi kid x2 i-size 

Måste in och tipsa om att Besafe just nu tävlar ut testvinnaren iZi kid x2 i-size, ni hittar tävlingen HÄR

________________

Som ni vet är jag ambassadör för just Besafe och jag är otroligt stolt över att få ta del av all information kring hur barn transporteras säkert i bilen. Jag skall ärligt säga att jag innan jag fick mitt första barn inte hade ngn koll på barnsäkerhet, varför får man så mkt info om bebisar men inte hur man transporterar dom på bästa sätt? Jag valde stol efter rekommendation men kollade inte alls upp hur säker stolen var. Jag utgick ifrån att dem som säljer har koll. Det har jag lärt mig nu att inte göra. För tyvärr har många återförsäljare ganska lite info om alla märken och alla tester. 

Tack vare Besafe har jag fått ta del av information jag aldrig tidigare vetat. Vad tex ett pluss test är, varför barn skall åka bakåtvänt etc. Deras testvinnare som de tävlar ut vann i maj månad ett stort test i Europa med poäng som var över Max poäng, hur är det ens möjligt kan man undra. Men det beror på att de inte för en sekund tullat på säkerhet, komfort och design. Allt är i precision och noga testat för att skydda det dyraste vi har. 

Så in och tävla för din chans att vinna! 


I samarbete med Besafe 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *