Ingen skam i kroppen?

Något jag tänker på mycket som är inne i den här mediesvängen är allt hat som faktiskt existerar. Människor lyckas hitta saker att störa sig på, hata, ogilla and so on. Det finns ju till och med ogillar knappar vilket jag inte alls kan förstå. Anyway, jag känner att det är dags för ett deep shit inlägg där jag vill säga mitt om en del saker.

  1.  människor som kommenterar elakt och med en massa hat, om det nu är så att ni inte gillar det ni ser eller läser, mitt tips är att sluta läsa och gå vidare. Så oerhört enkelt och icke tidskrävande över huvudtaget. Tro mig att vara lycklig gör att du mår så mycket bättre än att känna hat. Hat föder hat och elände, se bara på alla krig i världen, de har inte skapats av lyckliga personer direkt.
  2. människor som driver skvallersidor, alltså ärligt talat? Ingen vill veta något om er så ni tar er friheten att kritisera, antyda och skriva en massa skit som också öppnar upp för hat, osmakligt.
  3. människor som köper följare och likes, jag tycker det är osmakligt för att det syns och folk vet och ändå fortgår det. Fick som svar av en tjej att det är spelets regler och att jag inte skall bry mig. Well, I do! fråga alla olympier nu om de vill kämpa för medalj 365 dagar om året medan andra ligger på playan och äter anabola.. just sayin!
  4. vänner som sviker, jag kan nog upplevas som sluten, svår att förstå och till och med lite dryg och snofsig. Jag är preciiiiis tvärt om. Jag är allt annat än dryg och snofsig, däremot är jag svår att komma in på livet då jag så många gånger blivit sviken. Just tjejer har en tendens att skapa så otroligt mycket drama, vilket har gjort att jag tagit avstånd och hängt med killarna. Jag är idrottsintresserad vilket har gjort att jag haft mkt gemensamt med just killar. Det rör mig inte i ryggen att tjejer (för det är främst tjejer) tro sig veta vem jag är, för jag vet att dom som verkligen vill bli min vän tar sig tiden att lära känna mig. Jag är verkligen inte svår, men jag litar på få.

En liten kvälls lista för er som  vill komma närmre mig <3

img_7808

kram

0 reaktioner på “Ingen skam i kroppen?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *