sponsrad video telia hata hat

Jag är väldigt noga med hur jag väljer ut samarbeten till mina olika kanaler. Många tror att bloggare går att köpa för vilken summa som helst, och tyvärr är väl det sant. Men jag är otroligt nogran när jag väljer samarbeten och oavsett summa är trovärdighet något jag värderar högt. Jag kommer nedan att publicera en video som telia gjort, många har nog redan hört talas om kampanjen men den heter hata hat och går ut på att arbeta aktivt mot näthat. Jag har fått tagit en del skit, vilket alla som gör det jag gör fått göra, det är förjävligt, men det sker. Jag arbetar aktivt med att höja de personer som väljer att agera mot mobbning och förtryck, gör det ni också!

I samband med att sociala medier släpptes fritt i slutet på april tog Telia också ställning för schyssta nätvanor. Responsen på kampanjen har varit enorm – liksom intresset för att få bära tröjorna med kampanjbudskapet #hatahat. Under juni månad delade vi ut över 25 000 tröjor till 650 olika grupper, skolor och föreningar från norr till söder. Vi har träffat sex av alla dessa fantastiska grupper – allt från amerikanska fotbollslaget Northside Bulls till funktionshindrade Kulturskaparna i Örnsköldsvik.

 

Nu får du chansen att möta några av de personer som på sina egna sätt försöker göra skillnad. Filmerna kommer att spridas online via Youtube, bloggnätverk och inte minst i sociala medier under sommaren med start nästa vecka. Min personliga favorit är Tullingebergsskolan i Botkyrka som engagerat sig starkt mot mobbing. Skolans 200 lågstadieelever bar stolt #hatahat-tröjor och uppträdde på skolavslutningen med låten ”Jag hatar hat”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *