Snart hemma

-klicka längst ner view full screen för rätt design- 

Alltså snart är vi hemma i Kungälv och trots att vi haft helt underbara dagar i Falsterbo så är det alltid gott att komma hem. Hur skall jag sammanfatta dessa dagar då? Ett ord räcker, grymma. Vi har spenderat mycket tid med en familj vi tycker otroligt mycket om, Hailey fick hänga med smilla och nellie in bland hästarna. Hailey hade praktik på tessieshop, vi hade en hel dag på private lounge som jag varmt kan rekommendera 🙂 det har kommit fram små ursöta tjejer och bett om autograf, tagit bilder, startat fanpages etc. Barnen har håll humöret uppe och sover nu alla som stockar. Film nummer 3 kommer upp imorgon 🙂 

Stort eloge till Amanda Källgren som vann två klasser i veckan och kvalde till finalen idag. Såg hennes ritt och wow vilket ekipage. Även om det är svårt så går det att komma till Falsterbo som hobby ryttare. Hatten av till dig! 


Puss på er och välkommen alla nya läsare 🙂

0 reaktioner på “Snart hemma”

  • Sara H skriver:

    Håller med skylten Fuck cancer. Det är så tråkigt att så många drabbas av detta ingen ska behöva drabbas av detta tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *