Ny soffa till vardagsrummet 

Nu äntligen efter en del strul har vi fått våran soffa. Egentligen hade jag velat ägna hela mitt inlägg till att spy min galla över postnord som återigen kört sönder mina varor. Först var det en beställd säng som de körde truckgafflarna rätt igenom och nu senast kom soffan levererad med gafflar inkörda rätt i ryggen 🙁 jag förstår inte vilka lekmän det är som arbetar där och att de gång på gång händer saker som dessa. Problemet med beställningsvaror är ju att de inte lagerförs vilket gör att man får vänta ännu längre.

Men nu är soffan på plats och vi är supernöjda. Soffadirekt som vi beställt utav skötte ändå reklamationen smidigt och med grym service.  Vi har aldrig tidigare beställt något från soffa direkt men vi måste ändå säga att vi är nöjda. Leveranstiden blev lite längre än vad som Stod på deras sida, men de mailade och upprätthöll mig med all info angående hur mycket försenat soffan var från leverantör. Tyvärr är det så ibland att leverantören får förseningar och då påverkar det hela produktionen. Det är ju trots allt mänskliga faktorer som spelar in och hur tråkigt det än må vara så kan sånt hända.

Så förutom att soffan blev något försenad och att postnord körde sönder första delen är vi supernöjda. Soffan är magiskt fin och hur skön som helst att sitta i. Vi köpte en howard hörnsoffa samt en fåtölj och fotpall. Just vår soffa är också nedsatt från 18995 :- till 11495 :- så grymt pris 😀 även pallen och fåtöljen är nedsatt så skynda fynda om ni ändå skall köpa nytt 😀 Trodde först det skulle bli lite trångt med fåtöljen bredvid soffan, men det blev perfekt.

4 reaktioner på “Ny soffa till vardagsrummet ”

 • Nathalie skriver:

  Jättefin soffa:)

 • Anna skriver:

  Hej hej! Vi är inne på att beställa en liknande soffa som ni, från Soffadirekt. Måste fråga om ni fortfarande är nöjda med kvalitet och komfort? 🙂 Har den säckat ihop eller blivit noppig i tyget? Jättetacksam för svar!

  • Frureinhold skriver:

   hej 🙂 jättebra att du frågar. Jag är fortfarande lika nöjd, inga noppor och inga gropar,tvättade soffan i veckan för första gången och blev som ny 🙂 lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *