Gör om chloes säng

Jag har nu ett samarbete tillsammans med Babyland där jag kommer i olika omgångar göra om delar av barnens rum. Först ut var Chloes säng som jag egentligen aldrig varit helt nöjd med. Jag beställde nytt spjälsängsskydd från garbo and friends, nya sängkläder från baby dan och en sänghimmel från babydan. Sen valde vi att byta madrass och kudde till babytemp.

img_7004

Madrassen är 100% Naturlig Latex. Naturlig latex har många goda egenskaper som gör det till ett utmärkt val i madrasser. Naturlatex har en öppen cellstruktur vilket medför att det andas och leder bort överskottsvärme. Med en förmåga att forma sig efter kroppen bidrar det till att hålla en god cirkulation runt kroppen samtidigt som det ger en fantastisk sovkomfort. Naturlatex verkar tryckavlastande och upplevs mjukt men tål hög belastning och har en lång livslängd. Dessutom är naturlatex dammavstötande och hämmar tillväxten av bakterier och kvalster vilket gör det lämpligt att använda just i sovrum där det är viktigt att ha en bra och hälsosam miljö.

Det kändes så självklart att byta madrass mot denna. Barnens hälsa är alltid viktigast och att välja material som inte innehåller massa gifter är ännu viktigare.

img_7003

Jag älskar detaljerna på spjälsängsskyddet, rosetter blir liksom aldrig fel 🙂 Vi har rosa väggar i båda tjejernas rum och med ljusgrått skydd blir det en fin brytning.

img_7002

Här kommer en före och efter bild, vi kommer också att sätta upp en sänghimmel, men väntar på stativet 🙂

Klicka på bilderna för större bild.

I samarbete med Babyland

0 reaktioner på “Gör om chloes säng”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *