Vlogg del 3 av pressresan i Danmark

Nu kommer del 3 som också är sista delen i vår resa med visit denmark. Jag är så otroligt glad över att få åka på dessa resor och Hailey kommer att leva på detta länge. Att få ge henne egentid på detta sätt är magiskt. Men vad har då dessa resor inneburit? såklart mycket jobb, men också nya kontakter. Vi var totalt 5 bloggare som åkte, jag Dessiree, Sandra, Åse, Malin (aka fnulan) och jag. En lagom stor grupp med barn i olika åldrar. Vad var vår uppgift under resan? Jo att besöka platser och utvärdera dom. Djursland där vi var denna gång är en plats fylld av aktiviteter för barn och vuxna i alla åldrar. Djurs sommerland som ni såg i film nummer 1 var helt grymt och anpassat för alla åldrar. Deras berg och dalbanor var en dröm 😀 allafall för mig som älskar berg och dalbanor. Jag rekommenderar dock att man är där minst en hel dag, gärna två för det finns ett badland också 🙂

Men vad får ni då se i den sista filmen? Vi besöker bland annat Kalö slottsruin, ett glasmuseeum och barnen får gå på skattjakt på en båt från 1860 😀 Jämfört med Ree park och djurs sommerland tar dessa aktiviter inte lika lång tid, men alla ligger på Djuraland så perfekta dagsutflykter.

Vill ni veta mer kan ni besöka länken nedan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *