Vlogg visit Denmark del 2

Jag tänkte att jag kör ett inlägg per dag nu så blir det inte allt på en gång. Jag är så glad att jag valt att satsa på min youtube kanal och för er som ivrigt väntar på vad det var för möte jag hade häromdagen så kan jag säga att inom en snar framtid kommer ni att få veta :p måste checka lite med pr etc innan allt går ut 🙂

Del 2 av vår pressresa med visit Denmark innehåller vår vistelse på Ree Park safari. Det var nog den upplevelsen som Hailey kommer ta med sig mest av. Hon fick sova i tält på savannen med massa levande djur runt sig. Det säger ett och annat. Sen fick hon mata noshörningar och gå in till girafferna. Det är precis så magiskt som det låter och jag hoppas att filmen trollfångar er så som det gjorde med oss 🙂 Blandar in lite bilder också 🙂

Glöm inte att prenumerera på kanalen 🙂

0 reaktioner på “Vlogg visit Denmark del 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *