Vlogg visit Denmark del 1

Nu äntligen är vi hemma igen, vi älskar att vara borta men det är alltid skönt att komma hem igen. Vi har haft det så otroligt bra och vädret har verkligen varit på vår sida. Prognosen sa regn och vi har mer eller mindre bara sol. Vi startade vår resa med båten från varberg till grenå. Väl framme där gick vi direkt till kattegatcenter där vi bjöds på lunch och en tur bland alla fiskar. Hajarna skulle matas och vi fick även träffa sälarna. Det blev en perfekt start och det som kommit efter har bara blivit bättre och bättre. Följ vår första del av pressresan med visit denmark.

På Djurs Sommerland finns härliga upplevelser för hela familjen. Här hittar man åtta fantasifulla temaländer, Danmarks största berg- och-dalbanor, det enorma Vattenlandet, roliga lekplatser och över 60 åkattraktioner för stora som små. Djurs Sommerland som blivit utsett till Nordens bästa sommerland både 2014 och 2015!

LÄNKAR:
Djurs sommarland – http://www.djurssommerland.dk
Kattegattcenter – http://www.kattegatcentret.dk

0 reaktioner på “Vlogg visit Denmark del 1”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *