Jollyroom sommarfest

Idag har regnet verkligen vräkt ner här i Göteborg men vad gör det när jollyroom hade sommarfest på alfons åbergs kulturhus 😀 Sommarfeeling deluxe och med massa härliga mammor och barn. Jag mötte upp Rebecca vid centralen så gick vi tillsammans till kulturhuset. Där var frukosten i full gång och det var en frukost som heter duga. Det bjöds på pannkakstårta, frukt, smörgås, juicer etc. Allt som man kan önska helt enkelt. Barnen lekte och vi minglade med företag på plats, det var mat.se, kids concept och såklart alfons åberg. Jag handlar ofta från mat.se och har haft endel kontakt med dom tidigare. Uppger ni koden REINHOLD får ni 150 :- på första beställningen.


Kids concept visade deras sommar och höstkollektion, jag säger bara wow. Jag vill ha flera delar i deras kollektion, de kommer att släppa klädhängare som är lite mer neutrala och inte med deras klassiska stjärna. Även om jag älskar stjärnor så har vi inga stjärnor i rummet så jag är sugen att köpa deras klädhängare som också har bra plats för skor under 🙂


Vi fick otroligt fina goodiebags med oss hem och jag kommer såklart visa allt i lugn och ro 🙂 de hade plockat ihop personliga goodies för varje barn vilket jag tycker är så himla fint : )


Vi tog prinsesslunch efter att vi kom hem och perfekt med bordet inne i uterummet när det öste ner ute 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *